Zalando


CFD's zijn complexe instrumenten en brengen, vanwege het gebruik van hefbomen, een hoog risico met zich mee dat u geld verliest. Van alle particuliere beleggers verliest 65% tot 89% geld bij het handelen in CFD's. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico op verlies van uw geld kunt veroorloven.

Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Deze inhoud is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen beleggingsadvies.

Soms komt u namen op de beurs tegen waar u geen informatie over op hoeft te zoeken. Zoals Zalando, het bedrijf dat in 2008 in Duitsland opgericht werd en dat begon als online schoenenwinkel. Tegenwoordig is dit een label dat niet langer bij Zalando past. Het is een bedrijf met internationale ambities en het neemt de Europese markt in hoog tempo over. Zalando verkoopt niet meer alleen schoenen en besloot naar de beurs te gaan om de mogelijke toekomstdromen te verwezenlijken. Met succes, want Zalando haalde genoeg geld binnen om de investeringen te doen die een nummer één plaats op het internationale toneel mogelijk moeten maken, onder andere door online pashokjes mogelijk te maken.

Waarom zou ik met Zalando aandelen handelen?

De Zalando aandelen kwamen in 2014 op de beurs en zij werden direct een succes. De technische analyse liet keer op keer een stijgende lijn zien, met af en toe een correctie. Wanneer u gelooft in de toekomst van het online winkelen (een factor die niet meer weg te denken is uit de huidige maatschappij) en daar concreet mee aan de slag wilt gaan met uw beleggingen en investeringen, dan kunnen de Zalando aandelen prima in uw portefeuille passen. Het feit dat het een Duits beursgenoteerd bedrijf is met een miljardenomzet per jaar en klanten over heel de wereld, dat spreekt alleen maar in het voordeel van dit online warenhuis. Uiteraard is het verstandig om voor uw investering te kijken naar het recente nieuws en de ontwikkelingen bij de concurrenten, zoals altijd het geval is wanneer u wilt investeren in bepaalde aandelen.

Wat is de toekomstverwachting van Zalando?

Zalando is een van de eerste online warenhuizen waarbinnen de robots het meeste werk moeten verzetten. Dit betekent lagere kosten en snellere verwerking van de orders die geplaatst worden door de klanten. Tegelijkertijd is Zalando gestopt met affiliatie marketing, wat ervoor gezorgd heeft dat het bedrijf zélf de touwtjes in handen heeft op het gebied van reputatiemanagement en orderverwerking, zonder eventuele derde partijen die doorgaans voor extra geld en aandacht zorgen. Online winkelen is tegenwoordig dé manier om kleding te bestellen en met gratis verzendingen en retours wordt het wel heel aantrekkelijk gemaakt voor het winkelend publiek. Wanneer Zalando de automatisering van de magazijnen en de orderverwerking met succes weet door te voeren, betekent dit dat de interesse van de consument sterk toe zal nemen in de toekomst, net als de netto-omzet en daarmee ook de waarde van de Zalando aandelen die direct op de beurs gekocht kunnen worden.